(044)369-53-83 Моб.:(093)082-65-65,(067)501-00-83,097)418-89-22,(073)501-00-83
polymergroup@ukr.net

Макулатура в КИЇВ - Прийом, Закупівля, Переробка макулатури Київ

Макулатура в КИЇВ - Прийом, Закупівля, Переробка макулатури Київ

  Компанія ТД УКРПРОМПОЛІМЕР успішно займається закупівлею та переробкою макулатури в Кмеві. Макулатура застосовується у вигляді вторинної сировини під час виробництва паперу (писчого, друкарського паперу), пакувального картону тощо. Використання макулатури дозволяє значно зберегти лісові запаси адже 1 тонна макулатури дорівнює 4 кубічних метрів деревини, або 100 кг. макулатури дорівнює 1 дереву. Основна частина макулатури заготовляється з простих та доступних джерел: промислових, торгових та адміністративних компаній та установ.

Макулатура є паперові відходи, які в якості вторинної сировини використовуються для виробництва картону та паперу. Крім макулатури переробки піддаються різні види пластмас, скло, металобрухт. Збір та сортування вторинної сировини проводиться у всьому світі і завдяки вторинному використанню виробляються нові матеріали, що дозволяє зберігати природні ресурси та запобігати засміченню довкілля відходами. Макулатура є найпоширенішим видом вторинної сировини. Як макулатура використовуються різні відходи друкованої продукції, використаний пакувальний картон, старі газети, журнали. За радянських часів заготівля макулатури проводилася різними підприємствами. Активну участь у цій справі брали навіть школи, для яких було встановлено річні норми збору макулатури. У наш час основними джерелами макулатури є промислові підприємства, які виготовляють упаковку, друкарні, великі торговельні мережі. Перероблена макулатура застосовується при виготовленні паперових серветок та рушників, туалетного паперу, газетного паперу, пакувального паперу та картону. При прийомі макулатура не повинна містити: ганчір'я, мотузку, шпагат з луб'яних волокон і полімерів, металеві та дерев'яні вироби, шматочки скла і кераміки, камінь, вугілля, слюду, целофан, целулоїд, полімерні матеріали у вигляді виробів (плівок, гранул пінопласт, штучну та натуральну шкіру, клейонку, бітум, парафін, залишки хімічних та мінеральних речовин та фарб у мішках та коробках, азбестові та інші ущільнювачі, залишки продовольчих продуктів, мастильних матеріалів, тютюн та тютюнові вироби, кістку та нитки. Вологість макулатури всіх марок має бути не більше 15%

  У США та Західній Європі упаковка харчових товарів у пластикову упаковку заборонена. Відмінною альтернативою пластику є використання для пакування харчових продуктів паперових пакетів, що закономірно збільшує попит на продукцію переробки макулатури. Продукція переробки макулатури може використовуватися для пакування та транспортування практично всіх промислових товарів.
Вона чудово захищає товари від механічних пошкоджень, не містить шкідливих речовин, забезпечує гарну безпеку. Упаковка з макулатури дешевша за пластикову. Безперечною перевагою такої упаковки є те, що в природних умовах за відсутності цивілізованої утилізації макулатури, під впливом вологи та мікроорганізмів вона швидко розкладається, не викликаючи забруднення навколишнього середовища.

 

Наша Компания ТД УКРПРОМПОЛИМЕР постоянно закупает макулатуру и полимерные отходы в Киеве и Украине по высоким ценам.

Назад

  © 2024 - UKRPOLYMER.KIEV.UA - Всі права захищені   КАРТА САЙТУ