(044)369-53-83 Моб.:(093)082-65-65,(067)501-00-83,097)418-89-22,(073)501-00-83
polymergroup@ukr.net

Виробництво та продаж Термоусадочної плівки

Виробництво та продаж Термоусадочної плівки

Компанія "Торговий дім Укрпромполімер" один з лідерів В Україні з виробництва термозбіжної плівки. За своїм функціональним призначенням термозбіжна плівка є плівковим рукавом, який обертає упаковуваний предмет або товар і під впливом підвищеної температури набуває його форми. Така упаковка товару та продуктів, основою для якої служить термозбіжна плівка, є не тільки зручним і дешевим способом захисту крихких предметів (наприклад, виробів зі скла та пластику), але популярним способом створення привабливого зовнішнього вигляду продукту.

Застосування термозбіжної плівки

Відразу після своєї появи на ринку термозбіжна плівка набула великої популярності як у покупців, так і у виробників. Це цілком виправдано так, як покупці цінують барвисте та зручне пакування, а виробники отримують дешевий та дієвий інструмент для реклами та створення позитивного образу свого товару чи продукту.

Сфера застосування термозбіжної плівки безмежна: термозбіжна плівка застосовується при упаковці косметики, продуктів харчування, пляшок, побутової хімії та інших товарів або продуктів. При використанні термозбіжної плівки упаковуються будь-які коробки, пляшки, банки і т.д. аж до контейнерів із замороженими продуктами та палетів із різними продуктами.

Основні переваги термозбіжної плівки

Основними перевагами при використанні термозбіжної плівки перед іншими типами пакувального матеріалу є:

По-перше, упаковка з термозбіжної плівки надійно захищає товар або продукт, забезпечуючи облягання плівки по всій поверхні. При цьому продукція або товар легко витягується з плівки при необхідності, не вимагаючи спеціальних пристроїв та інструментів для видалення термозбіжної плівки.

По-друге, термозбіжна плівка є надійним захистом від несанкціонованого розкриття упаковки, оскільки епленку неможливо відкрити без пошкодження.

По-третє, термозбіжна плівка є найкращим засобом для пакування партії пляшок, які в даній упаковці з термозбіжної плівки зручніше транспортувати. продукцію.

По-четверте, термозбіжна плівка прозора, що спрощує логістику та підрахунок продукції через упаковку відразу видно кількість та асортамент та якість товару. Через термоусадку легко зчитується штрих-код, що також полегшує продаж товару. Термозбіжна плівка надійно захищає продукт від атмосферних опадів, пилу, бруду - що забезпечує прекрасний зовнішній вигляд товару або продукції.

Термозбіжна плівка виготовляється з різних матеріалів. Найбільш широко використовуваним матеріалом при виготовленні термозбіжної плівки в Україні є ПВХ. ПВХ недорогий і порівняно простий матеріал, що має хороші властивості в процесі термоусадження. Крім того, термозбіжні плівки ПВХ переносять пастеризацію, мають хорошу механічну міцність і хорошу стійкість до стирання. Термоусадкові плівки ПЕТ перевершують плівки ПВХ за ступенем усадки, проте собівартість виробництва таких плівок значно вища.

Будь-який тип термозбіжних плівок ви можете придбати в нашій компанії "ТД Укрпромполімер". Наша компанія є виробником різного виду плівок, а значить ціни на нашу продукцію мінімальні так, як Ви купуєте продукцію безпосередньо від виробника термозбіжної плівки в Україні.

 

Назад

  © 2024 - UKRPOLYMER.KIEV.UA - Всі права захищені   КАРТА САЙТУ