(044)369-53-83 Моб.:(093)082-65-65,(067)501-00-83,097)418-89-22,(073)501-00-83
polymergroup@ukr.net

Гранула високого тиску вторинна (ПВД)

Гранула високого тиску вторинна (ПВД)

  Гранули високого тиску (ПВД) із поліетилену сьогодні настільки популярні, що знайшли своє застосування майже у всіх галузях народного господарства. Найбільш якісний продукт поліетилену одержують при високому тиску, так званий ПВД (поліетилен високого тиску). Виробляють гранули ПВД ​​шляхом полімеризації етилену при високих показниках тиску спеціальних трубчастих реакторах. Одержуваний в результаті поліетилен є ПВД гранулу без будь-яких добавок. У промислових масштабах виробляють гранули ПДВ із застосуванням стабілізаторів та різних домішок, у двох видах - забарвленому та незабарвленому.

  

Характеристики гранул поліетилену високого тиску (ПВД)

  Поліетилен високого тиску (ПВД) за своєю хімічною та фізичною структурою м'який та еластичний. Поліетилен високого тиску має низьку щільність через розгалужену структуру молекул і завдяки своїм високим якостям він дозволяє виготовляти досить широкий асортимент виробів із поліетилену. Поліетилен високого тиску (ПВД) має високу міцність, не пропускає воду, пару та стійкий майже до всіх видів агресивного впливу. Будучи матеріалом, що кристалізується, поліетилен високого тиску зберігає свої властивості при температурі до - 60 градусів, а окремі марки ПВД ​​стійкі до охолодження в температурному режимі і до - 100 градусів.ПВД (поліетилен високого тиску) має хороші діелектричні властивості, що дозволяє використовувати даний матеріал як діелектрик. Середовище, яке негативно впливає на структуру цього виду поліетилену – це жири та олії. У процесі виробництва поліетилену високого тиску особливу увагу звертають на щільність матеріалу, від якої надалі залежатимуть властивості виробів виготовлених з ПВД.Збільшення щільності поліетилену високого тиску призводить до підвищення жорсткості та міцності, матеріал стає більш твердим та стійкішим до агресивних середовищ.
Мінус ПВД це те, що при збільшенні щільності ПВД знижується його удароміцність, спостерігається можливість появи тріщин і деформації, а також збільшується проникність для газів.При значних навантаженнях ПВД може розтріскуватися та його розміри не відрізняються стабільністю.Застосування гранул ПВД, гранул Поліетилену високого тиску (ПВД) знайшло своє застосування у багатьох сферах народного господарства. Поліетилен високого тиску (ПВД) біологічно інертний і легко піддається переробці

  Продукція, що пропонує компанія ТД УКРПРОМПОЛІМЕР - гранули ПВД ​​мають виключно високий ступінь очищення, пройшли етапи спеціалізованої обробки та ретельної фільтрації. Оскільки кожна гранула ПВД згідно зі стандартами в Україні повинна мати в діаметрі не більше 0.26 мм, отриманий поліетилен високого тиску (гранульований) пропускають через сітку фільтрації. Якісний вторинний поліетилен високого тиску відрізняє від аналогів натуральний колір, максимально наближений до кольору первинної сировини. Особливо варто відзначити відсутність домішок у поліетилені високого тиску, що пропонується нашою компанією. Стабільно висока якість гранул поліетилену високого тиску ПВД компанії ТД Укрпромполімер розширює сферу застосування цього матеріалу в народному господарстві. Наприклад, темна та прозора гранула затребувана у процесах виготовлення поліетиленової плівки та пакетів, виробів методом лиття, кольоровий ПВД йде на виготовлення парникової плівки, барвистих пакувальних матеріалів та рекламної продукції. Використання гранул (ПВД) поліетилену високого тиску значно здешевлює виробництво пакувальних матеріалів, продукції і т.д.

Наша компания постоянно предлагает грунулу полиэтилена высокого давления (ПВД) по низким ценам В Киеве и Украине.

Назад

  © 2024 - UKRPOLYMER.KIEV.UA - Всі права захищені   КАРТА САЙТУ