(044)369-53-83 Моб.:(093)082-65-65,(067)501-00-83,097)418-89-22,(073)501-00-83
polymergroup@ukr.net

Плівка поліетиленова технічний продаж у Києві

Плівка поліетиленова технічний продаж у Києві

Плівка технічна поліетиленова виготовляється із вторинного поліетилену глибокого очищення. Характеристики технічної поліетиленової плівки мало чим поступаються поліетиленовій плівці першого сорту, відрізняючись лише нижчим коефіцієнтом світлопропускання, що унеможливлює застосування деяких її видів у тепличному господарстві.

Основні характеристики технічної поліетиленової плівки

Основною характеристикою є термін експлуатації плівки поліетиленової технічної – у середньому становить три роки. Також до основних характеристик технічної поліетиленової плівки можна віднести її вологонепроникність. Основним Державним стандартом встановлено, що поліетиленова плівка технічна виготовляється з поліетилену низької щільності високого тиску (ПВД) методом екструзії, з додаванням різних пігментних речовин, стабілізаторів, а також антистатичних і модифікуючих добавок.

Плівка технічна повинна мати хорошу міцність і стійкість при розтягуванні в поздовжньому напрямку не менше 14,7 МПа, а в поперечному напрямку - 13,7 МПа. Відносне подовження поліетиленової технічної плівки при розриві має бути не менше 300% у поздовжньому напрямку та не менше 400% у поперечному напрямку.

Застосування технічної поліетиленової плівки

Технічна поліетиленова плівка використовується в упаковці нехарчових продуктів та матеріалів, будівельних матеріалів та побутової хімії тощо. У сільському господарстві поліетиленова технічна плівка використовується як атмосферостійкий матеріал для покриття теплиць і парників, сінажних траншей і силосних ям і т.д.. У сучасному будівництві технічну плівку широко застосовують для покрівельних, фасадних і фундаментних робіт будівельних робіт. Завдяки гідроізоляційним властивостям поліетиленової технічної плівки, її використовують для покриття будівельних конструкцій та теплової ізоляції трубопроводів та шляхопроводів.

При ремонтних, будівельних та малярно-штукатурних роботах плівку технічну поліетиленову широко використовують для захисту підлогових покриттів та меблів, а при проведенні земляних та аварійних роботах застосовується як сигнальний аварійний попереджувальний сигнал, виготовлений з поліетиленової плівки.

Як пакування продукції, товарів, матеріалів - поліетиленову технічну плівку застосовують для збереження товарного вигляду коробок і палет з різноманітними товарами, тканин та лінолеуму, для пакування галантерейних виробів та паперової продукції та будівельних матеріалів. Особливо зручно використовувати плівку технічну поліетиленову при транспортуванні різноманітних вантажів – через легкість візуального контролю за продукцією та товарами, мінімальної ваги плівки тінічним та гарним захистом від атмосферних опадів.

Будь-які види плівки технічної поліетиленової, пофарбовану та незабарвлену плівку будь-якої щільності ви в асортименті зможете придбати в нашій компанії ТД Укрпромполімер. Плівка технічна поліетиленова від виробника. за низькими цінами.

З будь - яких питань звертайтесь до

наших менеджерів і ми з радістю допоможемо Вам !

 

Назад

  © 2024 - UKRPOLYMER.KIEV.UA - Всі права захищені   КАРТА САЙТУ