(044)369-53-83 Моб.:(093)082-65-65,(067)501-00-83,097)418-89-22,(073)501-00-83
polymergroup@ukr.net

Клейкі пакувальні стрічки, Скотч стрічка

Клейкі пакувальні стрічки, Скотч стрічка

  Стрічку липку пакувальну (типу «скотч» пакувальний) вважають одним із найпоширеніших матеріалів, що використовуються для пакування великих коробок або окремих штучних товарів та продукції. Стрічку липку пакувальну (скотч пакувальний) найчастіше застосовують для запечатування упакованих коробів та коробок. Стрічка липка пакувальна (типу скотч) виготовляється з двовісно-орієнтованого поліпропілену (ВОРР). Міцність цього матеріалу доведена часом.З одного боку, на стрічковий матеріал наносять шар клею необхідної товщини. Вибір величини клейової поверхні клейкої стрічки (скотчу) залежить від товарів і продукції, для пакування яких буде використовуватися дана клейка стрічка (наприклад, для пакування штучного товару, коробок або важких вантажів). Властивості стрічки липкої пакувальної (типу худобу) може здатися, що використання клейкого скотчу, як і його властивості – прості речі

Пакувальна стрічка СКОТЧ має різний ряд властивостей та характеристик: По-перше, пакувальний скотч відрізняється за своєю шириною та товщиною. Найчастіше скотч виробляється шириною 38 мм, 48 мм, 50 мм, 72 мм, 75 мм, 150 мм. Залежно від призначення, Ви завжди можете вибрати задану ширину або тип клейкої стрічки скотчу. Ще одна важлива характеристика пакувальної стрічки скотчу полягає в мікронності або товщині її клейового основного шару. Пакувальні стрічки мають різну товщину шару клею – тому вибір необхідної клейкої стрічки залежатиме, в першу чергу де передбачається використовувати дану стрічку. Товщина поліпропіленової основи стрічки зазвичай становить приблизно 25 мікрон, при цьому решта матеріалу займає клей. Існує матеріал, товщина якого перевищує і 50 мікрон, відповідно, і клейовий шар такого матеріалу буде збільшено. Липкі стрічки скотч товщиною 50 мкм – це клейкі стрічки підвищеної міцності, вони застосовуються для пакування важких предметів та коробок. Клейкі стрічки ідеально підходять для використання в різних пакувальних та будівельних роботах..

Вибрана вами пакувальна стрічка скотч від компанії ТД Укрпромполімер володіє всіма необхідними характеристиками і високою якістю.

З будь - яких питань звертайтесь до
наших менеджерів і ми з радістю допоможемо Вам !

  

Назад

  © 2024 - UKRPOLYMER.KIEV.UA - Всі права захищені   КАРТА САЙТУ