(044)369-53-83 Моб.:(093)082-65-65,(067)501-00-83,097)418-89-22,(073)501-00-83
polymergroup@ukr.net

Агломерат Високого тиску (ПВД), Агломерат для стрейч плівки

Агломерат Високого тиску (ПВД), Агломерат для стрейч плівки

Поліетилен високого тиску (ПВД) - це полімерний матеріал, який виробляється методом полімеризації етилену за обов'язкової умови високого тиску. Поліетилен є основним вихідним матеріалом для виробництва виробів та матеріалів для різних галузей народного господарства і він випускається у вигляді гранул – так званого агломерату ПВД різних кольорів та відтінків – які досягаються за допомогою додавання барвників.

Виробництво агломерату ПВД та його основні характеристики

Агломерат ПВД виготовляється з первинної або вторинної сировини - поліетилену високого тиску. Готовий продукт має форму гранул і є сировиною для подальшої переробки. Агломерат ПВД(Високого тиску), отриманий з первинного поліетилену високого тиску(ПВД) відрізняється за якістю від продукту переробки вторинної сировини. Якість ПВД визначається, насамперед, чистотою вихідного матеріалу, а технологічні та хімічні його властивості практично не залежать від того, продуктом первинної чи вторинної переробки він є. Вимоги до якості Агломерату ПВД регламентуються відповідними ГОСТами України , що визначають можливі галузі подальшого застосування агломерату ПВД.

Поліетилен високого тиску має багато незамінних якостей таких як - фізичні та хімічні властивості. Даний матеріал інертний до дії агресивних розчинів та середовищ, негорючий, легкий і є діелектриком. Вартість Агломерату ПВД, особливо вторинної переробки, досить низька, а можливості застосування дуже широкі, що дозволяє використовувати даний матеріал у різних сферах народного господарства.

Використання первинного та вторинного агломерату ПВД у будівництві

Особливі фізико-хімічні властивості агломерату (ПВД), а так само простота обробки робить агломерат ПВД затребуваною недорогою сировиною для виробництва різних будівельних матеріалів і виробів. З вторинної гранули агломерату (ПВД) виготовляються будівельні плівки різної товщини та кольору, сантехнічні вироби, різні ізоляційні матеріали, деталі будівельного обладнання та інструментів, пакети для сміття, пакувальна тара, палети та багато іншого.

Компанія ТД Укрпромполімер пропонує купити Агломерат високого тиску, Агломерат (ПВД) постійно у продажу в Києві та Україні.

З будь - яких питань звертайтесь до

наших менеджерів і ми з радістю допоможемо Вам !

 

Назад

  © 2024 - UKRPOLYMER.KIEV.UA - Всі права захищені   КАРТА САЙТУ